En fin julklapp för kropp, själ och sinne

Nu är det snart jul igen och vi börjar alla fundera på vad vi ska ge våra vänner och familjemedlemmar i julklapp. Om du är lite som oss så har du säkert redan sett till att alla har en bra yogamatta och kanske till och med ett medlemskap hos en yogastudio, så vad är då nästa steg?  Vi vet att yoga kan vara lite svårt för vissa. De kämpar för att hitta tid och energi och plats och motivation för det där yogapasset och nu när många föredrar att träna hemifrån har det blivit ännu klurigare.

En fin julklapp man kan ge till sina allra bästa vänner är en natt på spa hotell där de också erbjuder yogaklasser och yogastudio med internationella yogis. Det är ett väldigt bra tillfälle för folk att testa nya typer av yoga och utforska olika varianter och ta del av instruktörer från olika delar av Sverige.

Selma Spa i Sunne, som drivs av Nordic Hotels and Resorts, erbjuder yoga retreats då och då, vilket vi verkligen kan rekommendera. Det är också otroligt bra för själen och sinnet att ta en time out från vardagen och att man jordar sig genom att komma in i kroppen och närvaron. För det är ju här allting sker – i det ständiga nuet – och inte i framtiden eller i dåtiden som hjärnan gärna vill få oss att tro. Aldrig är det så underbart att göra yoga som efter en lång massage eller ett bastubesök, när musklerna är uppmjukade, varma och avslappnade.