Fördjupa dig i yoga

Om du gillar yoga och är nyfiken på att fördjupa dina kunskaper inom området finns det flera olika sätt. De flesta kostar en del, men det är väl investerade pengar för du kommer få ett rikare liv med mer balans.

Ett sätt att tjäna lite extra pengar är att skaffa ett extrajobb. Till exempel kan du jobba timmar på ett cafe, eller få en extra lön inom personlig assistans. Att jobba några timmar på helgen kommer snart ge dig den summa du behöver för att komma iväg.

Åk på retreat

Om du åker på ett retreat kommer du att ägna stora delar av dagen, flera dagar i rad, åt yoga. Dessutom kommer övriga deltagare också vilja fördjupa sig, så det finns möjlighet att prata om livet och få nya infallsvinklar även när du inte yogar.

Det finns yogaretreat både nära och långt bort. Kanske behöver du byta miljö helt för att verkligen kunna slappna av och tillåta yoga ta en stor plats i ditt liv. Har du drömt att yoga i soluppgången på en strand? Gör det!

Utbilda dig till yogainstruktör

Om du är riktigt intresserad av yoga kan du gå en kurs för att bli yogainstruktör. Då kommer du att ägna en stor del av din tid åt yoga, filosofin bakom positionerna, samt pedagogik. Du kommer att lära känna dig själv och din kropp på ett helt nytt sätt.

Som yogainstruktör finns det möjlighet att tjäna pengar på din hobby, samtidigt som du kommer att fördjupa din egen kunskap dagligen.

Skapa ditt eget yogaretreat

Om du inte har möjlighet att åka iväg på retreat kan du skapa dig ett eget retreat. Låt en helg vara helt tom i din kalender, och fyll den sen med härliga yogapass.

Om du letar online finns det hur många pass som helst att välja på. Välj en instruktör du gillar och välj ut några av hans eller hennes pass som du kör under helgen.

Läs på lite i förväg, och låt även dina måltider vara inspirerade av yogafilosofin. Kanske ska du dessutom passa på att ägna dig åt lite hemmaspa-aktiviteter, för att göra helgen ännu härligare?