Sommarlyx

Trots dessa pandemitider där vi ska hålla avstånd, undvika folksamlingar och inte resa utomlands finns det ändå möjligheter att unna sig lite sommarlyx, även om den inte ser ut som vanligt. För lyx är ju faktiskt en känsla, och att unna sig något utöver det vanliga.

Så sätt dig ner och fundera på vad du vill unna dig för lyx i sommar. När du har kommit fram till det är det bara att planera lite, och sedan se till att genomföra dina lyxupplevelser.

Hemmaspa och nya produkter till skönhetsrutinen

Många tycker att det är lyxigt att åka på spa. Men den lyxiga känslan går faktiskt att få till hemma i ditt eget badrum.

Ställ in doftljus och gröna växter i badrummet, och ladda upp med fluffiga badlakan. Kroppsskrubb och ansiktsmasker kan du köpa online. Lås in dig och njut av att ta hand om dig själv.

För att förlänga känslan av lyx kan du köpa nya skönhetsprodukter. Med nya Therese Lindgren produkter i badrumshyllan får du en liten stund av lyx varje dag.

Unna dig extra yogatid

Semestern är ett perfekt tillfälle för att ge dig själv lite extra tid för yoga. Skaffa dig en härligt lyxig rutin med en halvtimmes morgonyoga varje dag. Kanske kan du till och med fortsätta med det när det blir dags att återgå till vardagen igen?

Det finns många bra yogis online, så det är lätt att prova några olika för att se vem som passar dig bäst. De flesta har också väldigt många yogaprogram tillgängliga, så om du är lite äventyrlig kan du testa en yogaform du inte har gjort förut.