Ta kontroll med en morgonrutin

Ett av de bästa verktygen för framgång, hälsa och lycka är morgonrutinen – det har bekräftats av otaliga företagsledare, andliga ledare och inspirerande motivatörer. Klicka inte bort den här sidan nu bara för att du tycker om att sova så länge som möjligt på morgonen innan arbetsdagen sätter igång! Morgonrutinen ger dig tid, kraft och fokus. När du startar dagen med två timmar för dig själv när resten av Sverige fortfarande sover, då har du två timmars förskott.

Vi vet att du inte är ute efter att erövra världen, men att du har mål som du gärna skulle vilja uppnå. Du kanske vill börja dagen med lite yoga, dricka en tonic med gurkmeja och äppelcidervinäger, skriva dagbok, säga dina affirmationer, meditera, stretcha, göra en smoothie eller ge dig ut på en springtur. Eller du kanske vill säga dina mantran i lugn och ro, i total stillhet, innan dagen knackar på dörren. Du kanske bara vill få sitta i tystnad med din första kopp kaffe för dagen och reflektera över det som har varit och det som komma skall – så otroligt jordande och centrerande.

Gå upp 1,5-2 timmar tidigare så har du tid att göra allt detta, vilket du kommer tacka dig själv för. Vi vill dela med oss av ett recept på bönspread med soltorkade tomater och rosmarin. Klicka på länken så kommer du dit. Perfekt till frukostmackan men funkar också utmärkt som tillbehör till risrätter. Ett bonustips: en riskokare från WMF gör livet enklare.