Testa hot yoga i London

Nästa gång du reser till London för en weekend kan du göra resan desto mer intressant med ett hot yoga pass i centrala London! MoreYoga i Soho erbjuder riktigt bra yogaklasser med erfarna instruktörer från världens alla hörn. När du gör hot yoga i centrala London får du en helt ny upplevelse av den brittiska storstaden vi alla älskar. De tillhandahåller badlakan så att du kan duscha efteråt, för det kommer du att behöva. Hot yoga på MoreYoga är en väldigt intensiv klass som inte rekommenderas för nybörjare, men om är en erfaren yogi så är det en fantastisk upplevelse som man inte får missa!

Det härliga med hot yoga är att man mjukar upp musklerna så otroligt djupt och kommer i djupare kontakt än någonsin med kroppen. Hettan gör så klart också att man svettas mer än vanligt (eller snarare väldigt mycket!) och det innebär en ordentlig detox också. Här är det viktigt att man dricker ordentligt med vatten före och efter sitt hot yoga pass för att förhindra att kroppen blir uttorkad. Om man kan lyxa till det med kokosnötsvatten så är det extra bra, eftersom det är rikt på elektrolyter. Kokosnötsvatten + hudvård + shoppa online = perfektion.

MoreYoga i Soho har också många andra typer av yoga att bjuda på, som vinyasa, yin yoga, power yoga, ashtanga yoga, med mera. Sedan kan du glida ut i storstadsvimlet mjuk och fin i kroppen med ett lugnt och balanserat sinne. Häftigare än så har det aldrig varit att besöka London under vinterhalvåret.