Vegansk hudvård som är bra för planeten

Vi praktiserar yoga för att det har en positiv inverkan på både kropp och själ och i kombination med hälsosam kost och ett öppet hjärta skapar vi ett liv som är härligt! När det gäller hudvård intresserar vi oss för naturliga skönhetsprodukter utan kemikalier och djurprodukter, för att det är precis lika viktigt att ta hand om huden. Visste du att huden är kroppens största organ? Det är lätt att glömma bort att huden andas och är levande och att allting vi äter och allting vi applicerar på vår hud antingen bidrar till en vacker lyster och frisk hud eller det motsatta.

En kvinna som är väl medveten om hudens törst efter näring och omvårdnad är Therése Lindgren, som är känd för sitt brinnande intresse för skönhet, djurrätt och veganism. Hennes egna skönhetsvarumärke Indy Beauty består av helt veganska produkter tillverkade av naturliga extrakt och oljor från växtriket. Med Therese Lindgren produkter kan man ta god hand om sin hud och berika den med krämer, serum och masker som är certifierade av Djurens Rätt.

Som yogis har vi en själslig kontakt med naturen och djurriket så att använda veganska djurvänliga produkter är ett helt naturligt. När vi gör en downwarddog så är det ett sätt att hedra hundarna på och när vi gör en delfinpose så skickar vi kärlek till dessa intelligenta djur som har så mycket att lära oss människor. Det som är bra för planeten är bra för oss människor, för vi är alla sammankopplade och vi behöver ta hand om varandra.