Mudita.se
Yogaresor

Yogaresor

Yogaresor

Yoga är en träningsform för både kroppen och psyket som blivit riktigt populär de senaste åren. Nästan på vartenda gym hålls det numera även pass i yoga och det finns yogaskolor i ett stort antal städer. Men för att verkligen känna av effekterna som yogan ger behöver man yoga riktigt ofta. För den som verkligen är intresserad av att utvecklas inom yoga känns det ofta som att det inte räcker med att bara gå på några yogapass i veckan och att yoga hemma. Hur gärna man än vill utvecklas och få tid till att yoga kan det vara svårt att hinna med samtidigt som man ska jobba, sköta hemmet och allt som hör dit.

Det är då en yogaresa passar perfekt att åka på. Nuförtiden finns det flera olika företag som arrangerar sådana resor, och till exempel kan man åka på yogaresor med Yogiakademin som erbjuder resor till ett flertal ställen.

En resa där man bara ägnar sig åt yoga är en dröm för många. Oftast är resorna anpassade för att både nybörjare och mer erfarna utövare ska kunna delta. Tillsammans med yogalärare får man utvecklas i sin egen takt genom att yoga varje dag i flera timmar. En yogaresa ger möjligheten att koppla bort sin vanliga vardag totalt och bara ägna sig åt sig själv och sin personliga utveckling. Här får man möjlighet att testa flera olika typer av yoga, som ashtanga, hatha och kundalini. Under en yogaresa ges också möjligheten att meditera, göra olika avslappningsövningar samt att fokusera på andningstekniker.

I en yogaresa ingår oftast allting- allt från flyg, boende, mat och annat man kan tänkas behöva. Tack vare detta kan man slappna av under resan och bara fokusera på yogan. Det enda du behöver tänka på är att boka din resa i tid – yogaresor är populära och ofta fullbokade långt i förväg.