Ge dig själv en månad med yoga
Ge dig själv en månad med yoga

Ge dig själv en månad med yoga

Ge dig själv en månad med yoga

Nu när vi är mitt inne i den mörkaste årstiden, så är det verkligen dags att du ger dig själv något som du definitivt förtjänar – en månad med yoga! Genom att investera i dig själv, så kommer du klara av regnet, rusket och mörkret bättre.

Att yoga varje dag kan låta som ett ouppnåeligt mål, men genom att bryta ned det i mindre delar, till exempel idag och imorgon så känns det lättare. Inte heller behöver du avsätta flera timmar till yogan, utan ibland räcker det med att göra andningsövningar eller en meditation under kanske 10 minuter. Syftet är att faktiskt ta dig tid att landa i dig själv en liten stund varje dag, och därmed bli mer fokuserad och samtidigt avslappnad.

Draghjälp

Ett sätt att få draghjälp för att klara av avsätta tiden till dig själv kan vara att anta utmaningen tillsammans med en kompis. Ni behöver inte yoga tillsammans, men om båda två tänker göra yoga varje dag så kan ni hjälpa varandra i att faktiskt göra det. Dessutom kan ni turas om att välja vilken yoga eller vilket program ni ska göra vissa dagar, så slipper ni bestämma allt själv. För ibland är det faktiskt lättare när någon annan bestämmer.

Yoga online

Om du söker på internet så kommer du hitta massvis av yoga-utmaningar med program för varje dag. Att göra online-yoga kan vara ett lätt sätt att faktiskt yoga varje dag, och när någon annan har bestämt helt och hållet vad du ska göra kan det kännas lättare att ta fram mattan. Då slipper du ju lägga tid på att bestämma dig för ett program, utan kan istället hoppa rakt in i yogan.

Klasser

Om du hellre vill yoga i grupp, och med en instruktör som kan hjälpa dig så kan du leta upp ditt närmaste yoga-centrum och skaffa dig ett medlemskort. Att gå på klasser är dels ett sätt att träffa andra människor, och dels ett sätt att genom att få instruktioner och korrektion av ledaren faktiskt förbättra och fördjupa din träning. Om vi ska ju inte glömma att när du har betalat ditt medlemskap och bokat dina klasser så har du ytterligare en faktor som hjälper dig att komma iväg och göra yogan.

Namaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *