KOMPLETTERA DIN YOGA MED DETTA
KOMPLETTERA DIN YOGA MED DETTA

KOMPLETTERA DIN YOGA MED DETTA

KOMPLETTERA DIN YOGA MED DETTA

Att yoga är för många väldigt skönt och lugnande. Man kommer ner i varv och kan slappna av för en stund. Men vad händer när man har yogat klart då? När vardagen kommer ikapp en igen och det kanske inte kändes som att det var nog med att bara yoga? Kanske behöver du något mer som får dig att slappna av, så att du sen kan ta dig an vardagen men med en känsla av lugn och harmoni.

Om du känner att det inte är tillräckligt med bara yoga så kan du exempelvis meditera eller komplettera din stund på yogamattan med en massage. Allra bäst effekt får du om du direkt efter yogastunden går in i ett behandlingsrum och får en skön massage. Men det är ju inte alltid man har möjlighet att köpa en massagebehandling. Då kan du istället be någon annan massera dig, du själv kan massera dig eller så kan du använda dig av olika bollar och liknande för att massera dig.

Enkel meditation

I och med att yoga och meditation hör ihop så är det bra att komplettera din yoga med meditation, eller komplettera din meditation med yoga. Meditation behöver inte vara så svårt och det är okej om tankarna flyger iväg och du kommer på dig själv att helt plötsligt tänka på något som skedde för flera veckor sedan. Det viktiga är att du kommer tillbaka till meditationen och låter de känslor som kommer upp i kroppen komma fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *