SKAPA DIN EGEN YOGARESA
SKAPA DIN EGEN YOGARESA

SKAPA DIN EGEN YOGARESA

SKAPA DIN EGEN YOGARESA

Är du sugen på att åka på en yogaresa men utan att behöva resa iväg, det vill säga med tanke på den pandemi som har varit och till stor del fortfarande råder? Eller så kanske du inte känner att du har råd att resa iväg med tanke på inflation och höjda elpriser? Då kan du istället skapa din egen yogaresa inte så långt från ditt eget hem. Eller så tar du ett tåg eller liknande till en helt annan stad och är med på en yogaresa – för de finns ju faktiskt även i Sverige.

Men, om du nu vill skapa din egen yogaresa – där du dessutom kanske är helt själv och därmed kan fokusera extra mycket på dig själv – så kan du börja med att hitta en plats du vill yoga på. Och det ska helst inte vara hemma hos dig eller en plats som du associerar med något som du brukar göra i vardagen. Utan det kan vara ute i en skog, vid vattnet eller på någon annan plats som du känner lugn och ro vid.

Efter du har yogat

När du har kört dina yogapass som du har planerat under dagen är det viktigt att du fyller på med energi. Det tar mycket energi både från kroppen och huvudet när du yogar i oh med att du arbetar med båda. Då är det bra att till exempel boka restaurang i Åre, om du befinner dig där, eller ha förberett så att du kan laga mat i lugn och ro. Då kan du njuta av matens smaker och inte behöva stressa i dig maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *