Upplev världen samtidigt som du lyssnar inåt
Upplev världen samtidigt som du lyssnar inåt

Upplev världen samtidigt som du lyssnar inåt

Upplev världen samtidigt som du lyssnar inåt

Ett underbart sätt att kliva av ekorrhjulet som så många av oss lever i dag in och dag ut är att låta yoga ta plats i ditt liv. När du yogar fokuserar du på nuet och lyssnar inåt, på vad kroppen berättar för dig just nu.

Kanske vill du ge dig själv en så bra start som möjligt på din yoga genom att bara ägna dig åt yoga under en tid. Det finns en mängd tillgängliga yogaresor som är färdigpaketerade, men du kan också söka upp en yogi du skulle vilja yoga med och skapa din egen retreat tillsammans med honom eller henne. Samtidigt som du upplever yogans välgörande effekt kan du då passa på att se nya delar av världen. Behöver du lite extra pengar för att finansiera din retreat kan du gå till zensum.nu som gärna hjälper till.

Fördelar med yoga

Även om du tar en paus från vardagslivet genom att åka iväg på en yogaretreat så behöver det inte betyda att du kommer ändra hela livet totalt. Yoga kräver nämligen inga livsomvälvande förändringar, utan en effekt av regelbunden yoga kan vara ett inre lugn och en ny syn på livet. Och med det kanske du ser ditt gamla liv i ett nytt ljus och kan trivas med det som du tidigare upplevde som ett ekorrhjul.

Genom regelbunden yoga hjälper du dig själv att fokusera på nuet och släppa det som inte är viktigt. Det gör att yoga är ett bra verktyg för att hantera och reducera stress och dess effekter på dig. Yoga stärker också kroppens muskler och hjälper till att ge en bättre hållning, vilket i sin tur ger ytterligare positiv påverkan på kroppens muskler.

Kan alla yoga?

Ja, alla kan yoga! Det vackra med yoga är att du kan anpassa den helt till dina förutsättningar och vilka utmaningar just du behöver. Med en erfaren yogi som handledare kommer du märka att du inte bara klarar av yoga, utan att du utvecklas och växer mer och mer in i yogans vackra värld. Snart kommer du inte känna dig hindrad av din kropp, utan istället se den som ett hjälpmedel både i yogan och i vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *