Yogaweekend i Stockholm
Yogaweekend i Stockholm

Yogaweekend i Stockholm

Yogaweekend i Stockholm

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en weekend i huvudstaden. Checka in på ett centralt hotell i Stockholm, njut av krispiga lakan i en nybäddad säng, långa hotellfrukostar och hela stadens shopping- och nöjesutbud, medan du samtidigt passar på att prova på den enorma floran av olika yogastudios och yogaformer som erbjuds. Kanske väljer du till och med ett hotell som har yogaklasser i sina lokaler, för att verkligen känna att alla möjligheter står till buds? Flera yogacenter erbjuder vecko- eller helgpass med obegränsat antal klasser, och nästan alla har drop-in om du bara vill testa en enstaka klass. Om du vill fortsätta den inre upplevelsen även efter yogan så finns det flera raw food-restauranger, och ännu fler vegetariska restauranger.

Yogayama

På Östermalm ligger nordens största yogaskola. Här kan du ta del av ett enormt utbud av olika yogaklasser som inkluderar bland annat pranayama, restorative yoga, gravidyoga, ishta meditation, vinyasa yoga och hatha yoga. Här finns också ett café som serverar vegetarisk- och raw food-mat, om du blir hungrig efter din träning.

Yogaire

Yogaire har klasser i flera olika former av yoga, men det mest spektakulära är anti-gravity yoga som utövas med hjälp av tygrep som är fastsatta i taket. Tygrepen hjälper yogis både att fördjupa vissa positioner och lägger till en ytterligare dimension till andra asanas. Yogaire erbjuder även vanliga klasser, som gravidyoga och flow yoga.

Urban OM

Urban OM startades 2014, och tanken är att erbjuda den urbana människan en möjlighet att ta sig utanför det dagliga ekorrhjulet och vara en frizon där du kan koppla bort den yttre världens stress och istället fokusera inåt och känna hur du egentligen mår och vad du behöver för att bli ditt bästa jag. Urban OM har 50 klasser på schemat varje vecka, och stilarna sträcker sig från morgonyoga, dynamiska meditationer, klasser för att öka din närvaro i nuet och strong flow yoga,

Altromondo Yoga

Hos Altromondo yoga studio är golven uppvärmda, vilket ger en behaglig grundning och är en anings beroendeframkallande. Klasserna som erbjuds är allt från meditationer, vinyasa och hatha flow yoga, och instruktörerna är välutbildade och vill att alla ska få möjlighet att utvecklas till sitt eget bästa jag. Hos Altromondo kan du också boka företagsyoga eller följa online yogaklasser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *