Ut med det gamla, in med det nya
Ut med det gamla, in med det nya

Ut med det gamla, in med det nya

Ut med det gamla, in med det nya

En stor utmaning när det gäller välmående och vitalitet är dieten. Vad vi äter på daglig basis har en större inverkan på vår hälsa än vår regelbundna träning. Detta skapar mycket frustration för många människor, som inte nödvändigtvis har så mycket kunskap inom detta område och tyvärr är det många varumärken som utnyttjar detta. De marknadsför sina produkter som hälsosamma, näringsrika och nyttiga, trots att de är fulla med socker av olika slag, kemikalier och ingredienser som inte bidrar till din hälsa.

För att ha koll på vad man stoppar i sig är det så klart bäst att man lagar allting hemma, “from scratch”, så att man verkligen vet vad saker och ting innehåller. Och även hur mycket av till exempel socker och olja som ingår, för om det bara står “socker” i ingredienslistan så kanske man inte tänker så mycket mer på det, även om man skulle få en riktig överraskning om man insåg hur mycket socker det rörde sig om!

Det kan vara svårt att ta kontroll över sin diet och när vardagen snurrar på vill man gärna ta genvägar, som att värma något färdiglagat i sin mikråvågsugn till exempel, men då har vi en radikal lösning på det: kasta ut mikron. När det kommer till att skapa bra och hälsosamma vanor så lönar det sig att gå till grunden med problemet och ta lite radikala beslut. Ut med sodastream och glassmaskinen. Kasta ut allt socker ni har, så blir det mycket enklare att leva en hälsosam livsstil utan destruktiva frestelser i skafferiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *