Yoga när tankarna snurrar
Yoga när tankarna snurrar

Yoga när tankarna snurrar

Yoga när tankarna snurrar

Ska du ta ett beslut men kan inte bestämma dig? Eller känner du att tankarna bara snurrar runt och runt utan att komma någon vart? Då kan yoga vara ett sätt att varva ner och känna efter vad det är tankarna försöker säga eller vilket beslut som känns bäst i kroppen. Det kan vara beslut och tankar inom allt – allt ifrån om du ska testa på IPL hårborttagning eller inte till om du ska lägga ett bud på den där lägenheten eller inte.

När huvudet är helt uppe i varv kan det vara bra att köra ett lugnare yogapass där fokuset ligger på andningen och att verkligen känna kroppen. Eller så vill du få ut all energi som är i huvudet genom att fysiskt röra på dig och bli varm. Det är helt upp till dig vad som passar. Om du inte vet vilken av yogaformerna som passar dig bäst kan du testa att kombinera dem och se vilken som kändes bäst.

Du vet egentligen svaret

Oftast har vi en känsla av vilket beslut som kommer att bli bäst eller vad du egentligen vill göra. Men det kan vara svårt att förstå direkt i och med att det finns en rädsla om att man gör fel. Med hjälp av yogan kan du landa i beslut och bestämma dig för att det där beslutet är det rätta. Så nästa gång du känner dig stressad eller inte kan fokusera på något – testa att göra lite yogaövningar. Du kan till och med göra dem i kontorsstolen eller sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *