Yoga på spa – Kombinera avkoppling och träning
Yoga på spa – Kombinera avkoppling och träning

Yoga på spa – Kombinera avkoppling och träning

Yoga på spa – Kombinera avkoppling och träning

Du kanske ser yoga som avkoppling i sig. Så är det förstås till viss del, men i slutändan är det ändå en träningsform som kräver ansträngning och gör dig fysiskt trött.
Varför inte kombinera träningen med lite kroppslig avslappning genom att träna yoga på spa? Eller – sett från andra sidan – så kan du passa på och ta ett yogapass när du ändå är på spa och kopplar av.
De flesta större spa-anläggningar erbjuder olika träningsformer som en del i sitt utbud. I allmänhet finns tillgång till gym för traditionell styrketräning, men ofta erbjuds även olika träningsklasser enligt schema.

Läs på och boka i förväg

Passa på nästa gång du planerar ett spa-besök och kontrollera att anläggningen erbjuder yoga-klasser. Det kan vara en bra idé att förboka träningspasset tillsammans med dina spa-behandlingar. Yoga-passen brukar vara populära och blir ofta fullbokade långt i förväg. Försäkra dig om din plats genom att vara ute i god tid.
Spa-anläggningar finns över hela Sverige och de flesta har möjlighet att erbjuda yoga-klasser till sina besökare, antingen i egen regi eller genom någon samarbetspartner.
Men du behöver inte alls resa iväg för att njuta. Det finns mängder av spa i centrala Stockholm, som erbjuder både traditionella behandlingar och träning, med yoga-pass varje vecka.

Köp årskort på spa – istället för på yoga-studion

Om du har tur och bor i närheten av en spa-anläggning med bra utbud av yoga-klasser kan du rent av göra slag i saken och köpa årskort på spa istället för en traditionell yoga-studio. Du får tillgång till din favorit-träningsform men kan också när som helst få en stunds avkoppling, med tillgång till härliga behandlingar för kropp och själ.
Yoga på spa är ett bra sätt att lyxa till vardagen. Genom att träna yoga på en spa-anläggning slipper du välja bort. Du lägger till utan att egentligen lägga till något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *