Yoga på konferensen
Yoga på konferensen

Yoga på konferensen

Yoga på konferensen

För att få ut mer av din yoga så finns det en mängd olika yogaresor att ge sig ut på. Utöva yoga i soluppgång och solnedgång, på stranden eller i bergen, eller kanske bara i en vanlig yogasal, men kombinerat med en avkopplande hotellvistelse med all den känsla av lyx det innebär. En yogaresa ger dig en möjlighet att fördjupa och utveckla din yoga ännu mer, eftersom du utövar den fokuserat under en längre period än vanligt.

Resan kan också kombineras med arbete. Välj en yogaresa nästa gång ni behöver träffas och lägga upp företagets strategi för framtiden och ni får garanterat en konferens i magisk miljö, med möjlighet till massor av spännande och ovanliga aktiviteter mellan arbetspassen. Yogaklasserna är till för ert välbefinnande, och är inte obligatoriska, utan ni väljer själva vad ni vill vara med på.

Boende

Vilken typ av boende som erbjuds på de olika resorna varierar, det går att hitta resor med allt från femstjärniga lyxhotell och spahotell till enkel inkvartering, det är du som bestämmer vad som passar just dig. Kanske är du ute efter en lyxig och avkopplande semestervecka med möjlighet att lägga extra fokus på kroppen, eller så vill du hellre gå djupt in i dig själv och inte låta omgivningarna distrahera dig.

Mat

Maten på retreaterna är anpassad för att passa yogis – god, näringsriktig och ofta vegetarisk. Allt för att maximera den läkande effekten yoga har på kroppen. Många hotell har ljuvliga bufféer där du kan välja fritt efter vad du är sugen på och vad din kropp behöver. Bli inte överraskad om du ändrar ditt matsug under en yogaresa, med intensivt fokus och utövande av yoga kan det hända att din kropp kan ge dig tydligare signaler på vad den behöver för att må bra!

Resmål

Indien är yogans vagga, och hit kan du självklart resa för att fördjupa ditt yoga-utövande. Det finns många arrangörer och ännu fler resmål att välja bland. På många av resorna till just Indien så ingår det, förutom mängder med yogaklasser och -inspiration, också en möjlighet att fördjupa sig i yogans historia. Om sol och bad lockar dig mer än en historiefördjupning så finns det yogaresor till mängder av exotiska platser, närmare eller längre bort. På en del ställen kan du kombinera yoga med andra sporter, som till exempel surfning.
Men du måste inte åka långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *